Tverrprofesjonell fagdag om seksuelle overgrep og vold i nære relasjoner mot barn

Vi inviterte studenter, på tvers av profesjonsutdanningene, til fagdag slik at de skal lære å samarbeide slik de må gjøre når de kommer ut i yrkeslivet. Mer informasjon om fagdagen. 

Skrevet i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for Tverrprofesjonell fagdag om seksuelle overgrep og vold i nære relasjoner mot barn

Ett år etter

Fagdag 18.11.18  som var en oppfølging etter møtet i november 2017. Se program for  “Et år etter”

Skrevet i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for Ett år etter

Timeplan fagdag 17.1.19

Endelig timeplan for fagdagen 17 januar 2019 er nå lagt ut.

Skrevet i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for Timeplan fagdag 17.1.19

Epost 4.12.2017 til møtedeltakerne.

HSN har fått i oppgåve av KD å følge opp seminaret. Epost om videre arbeid og undervisningsopplegg er den 4.12.17 sendt til møtedeltakerane  på seminaret «Samvirke mot vold og overgrep» den 15. november 2017 i Kunnskapsdepartementet.

Skrevet i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for Epost 4.12.2017 til møtedeltakerne.

Om nettstedet

Det vises til Stortingets anmodningsvedtak nr. 609, 25. april 2017: Stortinget ber regjeringen bidra til å spre god praksis for samvirke i grunnutdanningene mellom relevante utdanninger, som helse- og sosialfag, politi, pedagogikk.

Kunnskapsdepartementet (KD) har, i samarbeid med Justis- og beredskapsdepartementet (JD), Barne- og likestillingsdepartementet (BLD) og Helse- og omsorgsdepartementet (HOD), invitert til et møte den 15.11.2017 om samvirke mot vold og overgrep mellom helse-, sosialfag-, politi- og lærerutdanninger og spesialpedagogiske utdanninger.

Skrevet i Uncategorized | Kommentarer er skrudd av for Om nettstedet